Niveaus

Er zijn drie basis niveaus die corresponderen met het Common European Framework of Reference. Dit instituut beschrijft vaardigheidsniveaus in termen van taalomvang (wat moet je kunnen, in welke contexten en voor welke doelen) en taalcomplexiteit (mate van correctheid: hoe goed moet je het kunnen).

 

Maakt u zich overigens vooraal geen zorgen. Iedereen die geïnteresseerd krijgt eerst een vrijblijvend intake gesprek, waarin gekeken wordt of de computer en internetverbinding volstaat en tegelijkertijd wordt vastgesteld welk instroomniveau optimaal is.

 

Niveau A1
Spaans voor beginners. U kunt deelnemen aan een eenvoudig gesprek, wanneer de gesprekspartner bereid is om zaken in een langzamer spreektempo te herhalen. U kunt eenvoudige vragen stellen en beantwoorden. U leert de grammatica van de tegenwoordige tijd.

 

Niveau A2
U kan communiceren over alledaagse zaken die een eenvoudige en directe uitwisseling van informatie over vertrouwde onderwerpen en activiteiten betreffen. U kunt korte sociale gesprekken aan. Grammaticaal leert u de verleden en tijd.

Niveau B1
U kunt de meeste situaties aan die zich kunnen voordoen tijdens een reis in Spanje. U kunt onvoorbereid deelnemen aan een gesprek over onderwerpen die vertrouwd zijn, of mijn persoonlijke belangstelling hebben of die betrekking hebben op het dagelijks leven (bijvoorbeeld familie, hobby’s, werk, reizen en actuele gebeurtenissen).

 

Levend Spaans voor gevordenen
Als u de drie niveaus heeft afgerond, bent u heel goed in staat om in Spanje uw woordje te doen. Immers u kan al goede uit de voeten in veel situaties, kan een gesprek aan knopen met uw Spaanse buurman en weet het laatste nieuws uit de krant te halen dan wel van de televisie.

 

Wij bieden u de mogelijkheid om uw Spaanse kennis up to to date te houden en zelfs geleidelijk aan uit te breiden. Uw Nederlandse docent bereidt samen met u een situatie voor die kan gebeuren in Spanje en daarna oefent u deze met een echte Spanjaard in Spanje volgens ons unieke break out programma. De volgende keer evalueert u deze les, de problemen en start met de voorbereiding voor de volgende les. In totaal 12 lessen, 8 lessen voor de voorbereiding en evaluatie en 4 break out lessen in het Spanje. Omdat dit een onderhoudstraining betreft worden de lessen om de twee weken gegeven en zijn er dus twee instapmomenten (voorjaar en najaar).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woont u in Spanje en wilt u een cursus Spaans. Geen probleem wij zijn de beste in distance learning. Meld u aan bij Modern-Spaans als u zoekt naar:

Spaanse les in Navarra
Spaanse les in Cantabrië
Spaanse les in Madrid

Spaanse les in Barcelona
Spaanse les in Valencia
Spaanse les in Sevilla
Spaanse les in Zaragoza
Spaanse les in Málaga
Spaanse les in Murcia
Spaanse les in Palma de Mallorca
Spaanse les in Las Palmas
Spaanse les in Bilbao
Spaanse les in Alicante
Spaanse les in Córdoba
Spaanse les in Valladolid
Spaanse les in Vigo
Spaanse les in Gijón
Spaanse les in A Coruña
Spaanse les in Granada
Spaanse les in Vitoria-Gasteiz
Spaanse les in Elx
Spaanse les in Oviedo
Spaanse les in Santa Cruz
Spaanse les in Cartagena
Spaanse les in Jerez de la Frontera
Spaanse les in Pamplona
Spaanse les in Almería
Spaanse les in Donostia-San Sebastián
Spaanse les in Castellón de la Plana
Spaanse les in Santander
Spaanse les in Burgos
Spaanse les in Salamanca
Spaanse les in Comunidad de Madrid
Spaanse les in Catalonië
Spaanse les in Comunidad Valenciana
Spaanse les in Andalusië
Spaanse les in Aragón
Spaanse les in Regio van Murcia
Spaanse les in Balearen
Spaanse les in Canarische Eilanden
Spaanse les in Baskenland
Spaanse les in Castilië en León
Spaanse les in Galicië
Spaanse les in Asturië